USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У волинських селах облаштують спортивно-ігрові майданчики

12 Травня 2023 07:15
У чотирьох селах Горохівської міської територіальної громади Луцького району облаштують спортивно-ігрові майданчики.

Відділ інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою, капітального будівництва та матеріального забезпечення виконавчого комітету Горохівської міської ради оголосив тендер на придбання елементів спортивно-ігрового майданчика для села Рачин, на придбання та встановлення елементів спортивно-ігрового майданчика на вулиці Центральній (біля адмінбудівлі колишньої сільради) села Підбереззя, на придбання та встановлення елементів дитячо-спортивного майданчика на вулиці Зеленій у селі Охлопів і на придбання та встановлення елементів дитячо-спортивного майданчика на вулиці Новій у селі Квасів.

Торги тривають на сайті держзакупівель. Пропозиції від учасників приймають до 15 травня.

Очікувана вартість придбання відповідного обладнання та його встановлення – 800 тисяч гривень. Зокрема, вартість облаштування майданчика в селі Рачин становить 140 тисяч гривень, а в селах Підбереззя, Охлопів і Квасів – по 220 тисяч гривень.

Для села Рачин придбають ігровий комплекс із гойдалками, гіркою-спуском, стійкою для лазіння, балансир і гойдалку на металевих стійках типу «Гніздо лелеки», а для Підбереззя, Охлопова та Квасова – по дві подвійні металеві гойдалки, гойдалки типу «Гніздо лелеки», качелі, великі каруселі з сидіннями, пружинки, гірки, пісочниці та по кілька ігрових комплексів.

Майданчики у згаданих селах мають встановити до 1 серпня 2023 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ши Показати IP 12 Травня 2023 12:04
Буде місцевим де відтягнутися з ривком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus