USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.53

У волинських рибалок-браконьєрів вилучили 784 метри сіток

10 Червня 2022 23:04
З 30 травня до 6 червня державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля викрили 24 порушення рибальства. Складено 15 протоколів за риболовлю на нерестовищах або з перевищенням кількості дозволених знарядь, 8 – за вилов риби забороненими знаряддями. Складено один акт виявлення та вилучення безгосподарського майна.

У ході рибоохоронних заходів вилучено 11 кг риби та 17 заборонених знарядь лову, серед яких 784 метри сіток. Сума завданих збитків склала 12 760 грн. Про це інформує волинський рибоохоронний патруль.

2 червня в ході рибоохоронного рейду з офіцером Дубечненської громади викрито п’ять порушень рибальства. На порушників накладено відповідні штрафні санкції. Рибоохоронний рейд проведено на озері Домашнє, поблизу села Кримне Дубечненської громади Ковельського району.

Грубі порушення правил рибальства рибоохоронці викрили 1 червня на озері Мале Оріхівське Ковельського району на території гідрологічного заказника «Оріхівський».

Троє громадян, кожен зі своєю сіткою, ловили рибу.
4 червня на озері Волянське Самарівської громади Ковельського району (гідрологічний заказник «Оріхівський») житель села Почапи з дерев’яного човна однією сіткою завдав шкоди природно-заповідному фонду на суму 12 760 грн.

5 червня на меліоративному каналі поблизу села Колодії Маневицької ТГ Камінь-Каширського району рибпатрульні викрили чотирьох порушників, які ловили рибу чотирма сітками. Завдяки оперативності рейдової групи чоловіки не встигли завдати збитків природі.
На викритих осіб оформлено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ скеровано в суди для притягнення порушників до відповідальності.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства.
Нагадаємо: на водосховищах Волині до 20 червня триває нерестова заборона, до 10 липня – на придаткових водах річок та непроточних озерах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Діана Показати IP 11 Червня 2022 22:30
Проінформуйте людей куди телефонувати : село Любохини Старовижівського р-ну озеро Домашнє через день поночам витягують сітками рибу . В новинах потрібно надавати чітку інформацію з контактами куди повідомляти про злочин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus