USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.32 10.45

У волинському виші відремонтують низку аудиторій і санвузли

28 Травня 2023 19:05
До кінця року у Волинському національному університеті імені Лесі Українки запланували здійснити поточний ремонт із протиаварійними заходами в приміщенні навчального корпусу №7 (аудиторій №315, 404, 406, 407, стояків санвузлів).

Торги для пошуку підрядника навчальний заклад оголосив на платформі держзакупівель. Тендерні пропозиції приймають до 1 червня.

Очікувана вартість робіт – 2,9 мільйона гривень.

Поточний ремонт із протиаварійними заходами включатиме очищення стін, шпаклювання та фарбування стель і стін, прокладання проводів при схованій проводці, заміну покриття підлоги, заміну дверей, заміну панелей освітлення, розеток і вимикачів, встановлення жалюзійних ґрат, прокладання трубопроводів, заміну унітазів, раковин тощо.

Гарантія на виконані роботи буде становити п’ять років.

Нагадаємо, на території Луцького національного технічного університету облаштують вуличний лекторій.

Як ми писали, ЛНТУ також планує реконструкцію навчально-лабораторного корпусу №2 з пристосуванням у платформу цифрового розвитку DIGITAL INNOVATION SPACE (DISpace) і реконструкцію навчально-лабораторний корпус Б-3 із пристосуванням під креативний хаб Art Tech.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вимикач Показати IP 29 Травня 2023 07:36
Незабаром писатимуть, що підмітали на третьому поверсі, витерли пилюку з парт у 407 аудиторії, а в 308 замінили у світильнику лампочку. В кінці навчального року обов'язково про нагороди за вагомий внесок в освіту разом з фото провідних педагогів на чолі з ректором-волонтером паном Цосем та його чарівною посмішкою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus