USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У волинському центрі материнства та дитинства завершують оновлення двох відділень

8 Липня 2022 19:37
У Волинському обласному територіальному медичному об’єднанні захисту материнства і дитинства тривають ремонтні роботи у відділеннях нейрохірургії та дитячої офтальмології. Голова Волинської облради Григорій Недопад сьогодні відвідав медзаклад та ознайомився із перебігом робіт.

Гендиректорка закладу, депутатка обласної ради Ірина Горавська запевнила, що оновлення обох відділень уже на завершальному етапі.

«Спільно з благодійниками нам вдалось здійснити власне ремонтні роботи, але ще необхідні кошти для вмеблювання та облаштування. Проте ми уже працюємо над цим, і головне – маємо таку можливість, – переконує вона. – Оскільки тут будуть перебувати дітки, то ми запросимо художників, які ці спокійного тону стіни прикрасять яскравими акцентами – намалюють звірят, казкових героїв, квіти».
Ірина Горавська також розповіла, що здійснити такі поліпшення їм вдалось коштом закладу, а також завдяки значній фінансовій підтримці благодійного фонду «Таблеточки», що уже понад 10 років допомагає онкохворим дітям в Україні.
«Наш наступний етап роботи – це створення діагностичного відділення. Ця потреба назріла уже давно, але досі не було під це вільних площ. У нас уже і завідувачка цього підрозділу є. Ми рухаємось вперед, не дивлячись на те, що війна, бо життя триває, дітки, на жаль, хворіють, а тому потребують комфортних умов і якісного лікування», – наголосила вона.

У планах керівництва медичного об’єднання також модернізація за сучасними стандартами приймального відділення для планової госпіталізації.
Голова Волиньради Григорій Недопад висловив готовність допомогти з пошуком меценатів та благодійників для реалізації цих задумів.

«Вже найближчим часом на Волинь має прибути благодійник, який має намір вкладати кошти в Україні. Я неодмінно ініціюю його візит до вашого закладу, аби він на власні очі побачив масштаби зробленого, оцінив потребу, а головне – переконався, що всі ці зусилля заради належних умов лікування дітей», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus