USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У волинському селі за понад 9 млн відремонтують вулицю

6 Вересня 2023 23:05
У селі Кримне Дубечненської сільської ради Ковельського району запланували поточний ремонт проїзної частини вулиці Центральної. Вартість робіт оцінили в понад дев’ять мільйонів гривень.

Тендер на роботи на сайті держзакупівель оголосила Дубечненська сільради. Пропозиції учасників приймають до 8 вересня.

Очікувана вартість ремонту вулиці Центральної в Кримному – 9,3 мільйона гривень.

За ці кошти, відповідно до тендерної документації, мають виконати наступні роботи: улаштування дорожніх корит, улаштування основ, підстильних та вирівнювальних шарів основи з щебенево-піщаної суміші, укладання щебеневих основ, улаштування тонкошарового покриття, облаштування з’їздів, планування, ущільнення та укріплення узбіч, встановлення дорожніх знаків, очищення отворів водопропускних труб, укладання залізобетонних водопропускних труб тощо.

Ремонт хочуть здійснити в період із 20 вересня до 15 грудня 2023 року.

Нагадаємо, в Луцькому районі запланували поточний ремонт дороги Цеперів – Баїв – Городище. Роботи оцінили у 25 мільйонів гривень.

Як ми писали, у Волинській області запланували поточні ремонти автомобільних доріг загального користування місцевого значення С 030205 Н-17 – Угринів – Сенкевичівка Луцького району та С 031009 Хворостів – Комарів – Новосілки Ковельського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus