USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У волинському селі облаштують ЦНАП

17 Жовтня 2023 07:16
У селі Сошичне Камінь-Каширського району запланували провести капітальний ремонт частини приміщення адмінбудинку, що на вулиці Ковельській, 102, під ЦНАП.

Тендер на роботи на сайті держзакупівель оголосила Сошичненська сільська рада. Торги тривають до 20 жовтня.

Очікувана вартість робіт – 4,136 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, капітальний ремонт частини приміщення адмінбудинку під ЦНАП включатиме розбирання цегляних перегородок, перекриття ґанку, улаштування стін і перегородок, заміну вікон і дверей, облаштування нового покриття підлоги, внутрішнє опорядження приміщення, ремонт санвузла, заміну електричних мереж, монтаж водонагрівника, влаштування системи пожежної сигналізації, закупівлю меблів тощо.

Всі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін становитиме 10 років.

Нагадаємо, облаштувати Центр надання адміністративних послуг у селі Сошичне вирішили наприкінці 2021 року. Тоді на сесії сільради депутати передбачили кошти на розроблення проєктно-кошторисної документації для реконструкції приміщення адмінбудівлі під ЦНАП.

Як ми писали, у Ковельському районі планують відкрити сім центрів надання адмінпослуг, у Луцькому районі – два, а у Володимирському та Камінь-Каширському районах – по одному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus