USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

У волинському селі облаштують тротуари за понад 5 млн

5 Липня 2023 23:24
У Камінь-Каширському районі запланували поточний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О031168 Городок – Прилісне – /Р-14/ – Галузія – Серхів. Ідеться про відновлення тротуарів у межах села Прилісне.

Тендер на ремонт на сайті держзакупівель оголосило державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Торги тривають до 6 липня.

Очікувана вартість робіт – 5,569 мільйона гривень.

Поточний ремонт передбачатиме розбирання покриття та основи тротуару, розбирання асфальтобетонних дорожніх покриттів, улаштування дорожнього корита, ущільнення земляного полотна, планування площ, встановлення водовідвідних лотків, улаштування основи дорожнього одягу, влаштування покриття з бруківки, встановлення бортових каменів, укладання дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків і огородження.

Усі роботи мають закінчити до 30 червня 2024 року.

Гарантійний термін експлуатації становитиме 10 років.

Нагадаємо, до жовтня в Ковелі планують відремонтувати вулиці Чигиринська, Миколайчука, Олеся Гончара, Північна та Богдана Хмельницького. На роботи спрямують понад шість мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus