USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Волинському перинатальному центрі привітали двотисячну вагітну, яка стала на облік

24 Грудня 2022 13:31
У Волинському перинатальному центрі відбувся захід «Різдвяне диво». Тим, хто на нього прийшов розповіли про догляд за дітьми, а також привітали двотисячну вагітну, яка стала на облік.

Про це розповіла Суспільному гендиректорка медзакладу Ірина Горавська.

З її слів, цього року у перинатальному центрі Волині народилося 2 801 немовля. На облік, у порівнянні з минулим роком, теж стало більше вагітних.

«Життя продовжується, і кількість вагітних збільшилася: торік двотисячна вагітна стала на облік наприкінці грудня, то цього року - у кінці листопада, під час заходу будемо її вітати», – каже Ірина Горавська.
Тетяна Овчарук – двохтисячна вагітна, яка звернулася до Волинського перинатального центру. Жінка стане мамою втретє. Разом із чоловіком Тимофієм прийшли на захід, який організували в медзакладі, щоб пригадати, як поводитися з новонародженими.
Психологиня Тетяна Удалова розповідає, що допомагає вагітним жінкам, які мають посилене відчуття тривоги. Її колега Ірина Морохова працює тренеркою у школі відповідального батьківства. Каже: допомагають майбутнім батькам здобути необхідні вміння.
Як ми писали, у Волинському обласному перинатальному центрі зранку, 24 листопада, народилася перша цього року трійня. Троє хлопчиків народилося у породіллі з Луцька шляхом кесарського розтину.

За два місяці у Волинському неонатальному центрі збудували нове укриття. На будівництво витратили мільйон гривень з обласного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus