USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У волинському місті реконструюють вуличне освітлення

13 Грудня 2021 19:08
Реконструкція мережі вуличного освітлення запланована на вулиці Комарова в Камені-Каширському. На ці роботи спрямують майже півтора мільйона гривень.

Торги для пошуку виконавця робіт оголосило управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Камінь-Каширської міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 15 грудня, а аукціон розпочнеться днем пізніше, 16 грудня.

Очікувана вартість реконструкції мережі вуличного освітлення на вулиці Комарова в Камені-Каширському становить 1 466 975 гривень.

Ідеться про такі роботи: демонтаж, підвішування проводів, встановлення нових залізобетонних одностоякових опор та світильників, встановлення КТП, прокладання кабелів, монтаж заземлювача тощо.

Серед технічних вимог до світильників – потужність не більше ніж 150 вт, робоча температура в діапазон від -40 до +40С, мінімальний ресурс роботи не менше ніж 100 000 годин, захист від конденсату тощо.

Реконструкцію вуличного освітлення на Комарова в Камені-Каширському хочуть завершити до 31 грудня 2022 року. Гарантійний термін роботи світильників становитиме не менше семи років.

Нагадаємо, в рамкам програми «Безпечне місто» в Камені-Каширському запланували нове будівництво системи відеоспостереження. Усього в місті встановлять 14 камер з можливістю зчитування номерів транспортних засобів.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus