USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

У волинському місті під оренду віддають частину центру соцобслуговування

16 Січня 2023 23:43
Частину нежитлового приміщення територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян у довгострокову оренду здають у Ківерцях.

Про це йдеться на сайті prozorro.sale. Аукціон оголосила Ківерцівська міська рада. Пропозиції від учасників прийматимуть до 19 січня.

В оренду хочуть віддати частину приміщення територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян загальною площею 18,9 кв. м – це кабінет площею 18,4 кв. м і кладова площею 0,5 кв. м, розташовані на другому поверсі будівлі на вулиці Соборності, 6а в Ківерцях.
Пропонований строк оренди становить п’ять років.

Орендар не матиме права передавати приміщення в суборенду.

Об’єкт оренди не має конкретного цільового призначення.

Стартова орендна плата за місяць – 936 гривень.

Нагадаємо, раніше Ківерцівська міська рада оголосила торги на оренду кабінету в терцентрі соціального обслуговування площею 15,8 кв. м. Стартова вартість оренди за місяць сягає 896 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus