USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

У Волинському медінституті прийняли в студенти 300 першокурсників. Фото

2 Вересня 2024 21:21
300 першокурсників прийняв Волинський медичний інститут. З посвятою у студенти вчорашніх абітурієнтів привітали заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт, науково-педагогічний колектив закладу та рідні.

Про це інформують у Волинській обласній раді.

Три сотні студентів навчатимуться за спеціальностями: медсестринство (освітні програми: сестринська, лікувальна, акушерська справа, екстрена медицина/парамедик); фармація, промислова фармація та психологія (клінічна психологія). Цьогоріч у медінституті також з’явилась нова спеціальність – стоматологія (освітня програма: стоматологія ортопедична).
Читати ще: Сьомий випуск в історії: близько 70 курсантів військової кафедри ЛНТУ присягнули на вірність народу України. Фото

Ректорка медичного освітнього закладу Тетяна Пастрик наголосила, що Волинський медінститут має славну історію й традиції, адже у жовтні відзначатиме 80-ту річницю від дня заснування. «Дорогі першокурсники, ви обрали один із найскладніших шляхів, але, водночас, одну із найшляхетніших та наймилосердніших професій. Медик – не просто фах, це покликання і велика любов до людей. У цей непростий час зичу усім вам міцного здоров’я, наснаги і стійкості. Наші військові боронять кожен клаптик української землі та оберігають наш спокій ціною власного життя, тож будьмо гідними їх подвигу, продовжуймо робити добрі справи, аби наближати такий довгоочікуваний переможний мир», – закликала вона.
Читати ще: Кращі в Україні: двоє медиків з Волині здобули Орден святого Пантелеймона

Заступник голови облради Григорій Пустовіт переказав першокурсникам слова вітань від очільника Волиньради Григорія Недопада та депутатського корпусу. «Ви на шляху у доросле, самостійне життя, де треба приймати рішення і сподіватися виключно на власні сили, волю та наполегливість. Бажаю гідно пройти процес здобуття знань та умінь в обраному виші і завжди пам’ятати, що медик – це теж воїн, який стоїть на варті життя і здоров’я людей. На вашу фаховість та компетентність сподіватимуться сотні тисяч краян. Тож, старанно навчайтесь, розвивайтесь, все у ваших руках і у вас неодмінно все вийде!» – резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus