USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У волинському ліцеї відкрили пам'ятні дошки двом Героям

27 Листопада 2023 20:02
У Рудниках відкрили меморіальні дошки загиблим Героям Юрію Веремчуку та Олександру Гамулі. Їх встановили на фасаді місцевого ліцею.

Про це інформують у Колківській громаді.

«Два Героя, дві різні долі, яких об’єднала неосяжна любов до Батьківщини, жага до справедливості та волі.

Кожен, хто проходитиме подвір’ям Рудниківського ліцею хоч на хвилинку, але зупинятиметься, щоб вчергове подякувати Захисникам, які пожертвували собою задля порятунку всієї нації українців», – йдеться в повідомленні.

Захисник із Мар’янівки Юрій Веремчук загинув 16 квітня 2023 року в місті Лиман Перший Харківської області. Під час обстрілу він отримав поранення несумісні з життям.

Житель села Рудники Олександр Гамула загинув 28 січня 2023 року в Запорізької області внаслідок вибухової травми, несумісної з життям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus