USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У волинському коледжі віддають в оренду приміщення їдальні. Фото

Сьогодні 14:16
Частину приміщення Любешівського технічного фахового коледжу Луцького НТУ віддають в оренду терміном на п’ять років.

Про можливість орендувати приміщення повідомило Регіональне відділення Фонду держмайна у Львівській, Закарпатській та Волинській областях. Торги оголошено на сайті prozorro.sale.

Як лот виставлено передачу в оренду державного нерухомого майна, а саме – частини нежитлового приміщення громадсько-побутового блоку площею 190,23 кв. м за адресою: Камінь-Каширський район, селище Любешів, вулиця Європейська (колишня Брестська), 7.

Балансоутримувач приміщення – відокремлений структурний підрозділ «Любешівський технічний фаховий коледж Луцького національного технічного університету».

«Майно може бути використане орендарем з метою надання послуг, які є пов’язаними із забезпеченням або обслуговуванням діяльності такої установи або закладу: розміщення закладу харчування (їдальні), без продажу товарів підакцизної групи», – вказано в описі лоту.
Читати ще: Їдальню Шацької лікарні продають за 336 тисяч

Технічний стан приміщення задовільний. Воно приєднане до електромережі, забезпечене водопостачанням і каналізацією, автономний опаленням, пожежною сигналізацією.

Строк оренди – п’ять років.

Стартова вартість орендної плати за місяць становить 3032 гривні.

До слова, це вже повторний аукціон, тому стартову орендну плату знижено вдвічі.

Нагадаємо, раніше на аукціон виставляли майно ковельського банкрута – ТзОВ «Ковельський житлово-будівельний комбінат». Також із молотка хотіли продати майно – центральний склад і павільйон – ЗАТ «Волинь-Лада» в Луцьку загальною площею 1086,4 кв. м.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus