USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Волинській ОДА зустрілися з родинами загиблих Героїв

Сьогодні 20:10
У форматі засідання круглого столу у Волинській ОДА провели зустріч з родинами загиблих Героїв, щоб обговорити важливі питання соціального забезпечення та вшанування пам’яті полеглих воїнів.

Під час засідання присутні висловили свої потреби та обговорили низку проблемних питань щодо медичного обслуговування, оформлення пенсій та пільг, соціального забезпечення тощо, повідомили в ОДА.

«Такі зустрічі є надзвичайно важливими для нас, адже це не просто комунікація з родинами. Це наш обов'язок перед тими, хто віддав своє життя за Україну, – підкреслила директорка департаменту соціальної та ветеранської політики ОДА Оксана Гобод. – Проблемні питання, питання медичного та соціального забезпечення, надання пільг та оформлення пенсій. На усі ваші питання ми готові відповідати та враховувати у подальшій своїй роботі».

Особливу увагу учасники круглого столу приділили вшануванню пам’яті полеглих Захисників. А саме, одноголосно підтримали ініціативу ГО Міст «3.10» щодо встановлення Дня пошани родин загиблих та зниклих безвісти Захисників і Захисниць України на державному рівні.

Читати ще: Кабмін встановив новий розмір виплат у разі загибелі або поранення військових

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Юрій Легкодух почув питання та проблемні моменти з якими стикаються родини загиблих Захисників. Озвучені проблеми будуть опрацьовані профільним управлінням та, по можливості, вирішенні.

Представники Волинського обласного ТЦК та СП відповіли на питання щодо пільг для членів родин загиблих військовослужбовців, грошові виплати для родин загиблих, призначення, отримання грошових допомог та домовилися про сприяння у їх вирішенні найбільш проблемних питань.

Зустріч проходила у форматі діалогу, тож родичі воїнів мали можливість висловитися, поставити запитання та отримати на них відповіді від представників влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus