USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.45 10.62

У Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі відкрили оновлений спортивний зал

11 Жовтня 2024 22:24
Сьогодні у Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі відбулося урочисте відкриття оновленого спортивного залу. У заході взяв участь міський голова Ігор Поліщук. Ця подія зібрала на одному майданчику талановитих спортсменів, тренерів, батьків та почесних гостей.

Про це повідомляє Луцька міська рада.
Читати ще: Луцький міськрайонний суд відзначив 20-річчя від дня утворення

Спортивний зал був обладнаний сучасним покриттям, яке відповідає найвищим стандартам безпеки та комфорту, а також новим спортивним екраном. Це оновлення значно покращить умови для занять спортом і проведення різноманітних спортивних заходів, у тому числі всеукраїнського масштабу. Луцька міська рада виділила для цих потреб 900 тис. грн субвенції з міського бюджету, адже велика кількість дітей, які займаються тут спортом - саме з нашої громади.
Ігор Поліщук зазначив: «Луцька міська рада з задоволенням долучилася до оновлення одного з найбільших спортивних залів у нашому місті. Я дякую меценатам, Волинській обласній раді. Спільними зусиллями необхідно підтримувати спортивну інфраструктуру та продовжувати розвивати цю галузь. Адже чим більше ми розбудовуватимемо — тим більше можливостей буде в наших дітей. Можливо не всі стануть професійними спортсменами, проте заняття спортом виховує позитивні риси характеру, загартовує, вчить долати перешкоди, ставити перед собою цілі та досягати їх. Бажаю усім присутнім перемог в спорті, житті та переможного миру Україні».
Читати ще: Луцька міська рада у десятці найкращих щодо забезпечення конституційних прав громадян на доступ до інформації

Директор спортивної школи Дмитро Піддубний подякував владі за підтримку та увагу до розвитку спорту в регіоні. Він вручив Подяки від колективу, спортсменів та батьків за важливий внесок в розвиток волинського спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus