USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.43 10.58

У Волинській обласній дитячій лікарні ремонтують онкогематологічне відділення

Сьогодні 21:30
У Волинській обласній клінічній дитячій лікарні триває капітальний ремонт онкогематологічного відділення. Кошти на нього у сумі 26 млн грн були виділені з міського бюджету, адже діти з Луцької громади стаціонарно лікуються саме в цьому медичному закладі.

Перебіг ремонтних робіт у відділенні сьогодні оглянув Луцький міський голова Ігор Поліщук, інформують у міськраді.

Мер зазначив, що стан готовності об’єкта будівельники зараз оцінюють на 70%. До приміщень такого профілю є особливі вимоги з точки зору вентиляції. Зокрема, в кількох палатах повітря повинно бути абсолютно стерильним.
Читати ще: Волинська екстренка оновила автопарк і поділилась швидкими з іншими медзакладами

«У зв’язку з мобілізацією на наших будівельних підприємствах виник значний дефіцит працівників, тому темпи робіт дещо сповільнилися. Проте сподіваємося, що ремонт буде завершено до кінця року, і дітки зможуть лікуватися в оновленому відділенні з сучасними меблями та обладнанням», – повідомив міський голова.

Ігор Поліщук також зауважив, що орієнтовний кошторис капітального ремонту зараз становить 34 млн грн. В цю суму входить вартість ремонту, монтаж спеціалізованого обладнання, включно з вентиляцією, та вмеблювання приміщення.

Читати ще: Волинська обласна лікарня отримає грант на створення сучасного стерилізаційного відділення
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus