USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

У Волиньраді відзначили Майю Москвич

20 Грудня 2018 10:21
Ветеран війни з Росією, старший лейтенант поліції, призерка Ігор нескорених, член національної збірної України Майя Москвич отримала почесну грамоту Волинської обласної ради та цінний подарунок – годинник.

Про це йшлося 20 грудня під час засідання 22-ї сесії Волинської обласної ради.

Як зазначив перший заступник голови облради Олександр Пирожик, попри складний час, Україна здобуває свої перемоги. Тож облрада вручила грамоту та годинник за значні здобутки спортсменці Майї Москвич.



«Я останні 5 років не жила на Волині, але завжди залишалася волинянкою. І зараз, коли я знову повернулася до Луцька, зрозуміла, що найголовніше, що дають нам хлопці на сході – це час. І поки вони там, вони стримують ворога і дають нам час тут робити щось», – сказала Майя після отримання грамоти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 20 Грудня 2018 12:51
Коли і на яких підставах вона стала старшим лейтенентом поліції? Коли і чиїм наказом присвоєно звання? Де проходить службу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus