USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50

У волинянина знайшли кілограм наркотиків. За це він може сістри на три роки

12 Серпня 2024 22:59
Правоохоронці виявили та вилучили у мешканця Ківерців близько кілограма наркотиків. Небезпечну речовину він зберігав у себе ж вдома. Все вилучене направили на дослідження. Нині фігуранту загрожує до 3 років позбавлення волі.

Про це інформує поліція Волині.

Учора в рамках досудового розслідування, за процесуального керівництва прокуратури, працівники управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими провели санкціонований обшук у 32-річного мешканця Ківерців, який за підозрами правоохоронців причетний до зберігання наркотичних речовин у великій кількості.

Під час обшуку за місцем тимчасового мешкання поліцейські виявили та вилучили близько кілограма канабісу, стебла цієї речовини, а також 30 грамів амфетаміну. Усе це слідчі спрямували на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Читати ще: Двоє ковельчан промишляли психотропами. Тепер їх судитимуть

Вартість вилученого, за попередніми оцінками, на чорному ринку становить понад 50 тисяч гривень.

Нині за процесуального керівництва прокуратури вирішується питання про оголошення фігуранту підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus