USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У волинянина вилучили арсенал зброї та боєприпасів

8 Вересня 2022 12:53
На Ковельщині під час обшуків поліцейські вилучили арсенал зброї та боєприпасів.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Волинській області.

Так, під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 55-річного жителя Ковельського району виявили заборонені предмети: понад 400 куль та 200 патронів різного калібру, три корпуси гранат, три пістолети, дві гвинтівки, стволи, запчастини до зброї та інше приладдя.

Виявлені предмети вилучили та направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 8 Вересня 2022 14:22
Чоловік до війни самотужки готувався , арсенал хороший , не одного москаля відправив би на концерт до кобзона . І потрібно бути дурньом щоб знищити ту зброю . Вона вже себе в 2 світову добре за рекомендувала . І ще по служе , головне набої .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus