USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

У Володимирі знайшли спосіб знизити тарифи на теплопостачання

13 Жовтня 2022 09:32
Спрощення функціонування підприємств, в тому числі й у системі оподаткування, в умовах воєнного стану, а також вкладені інвестиції у теплопостачальне підприємство Володимирської громади у вигляді коштів з місцевого бюджету на модернізацію котелень, заміну теплотрас із використанням попередньо ізольованих труб, дають можливість КП "Володимиртепло" знизити тарифи на тепло та гарячу воду.

Про це повідомляють у Володимирській міській раді.

Зі слів міського голови Ігоря Пальонки, завдяки перерахунку тарифів в умовах переходу підприємства на спрощену систему оподаткування – платника єдиного податку, у Володимирі будуть одні з найнижчих тарифів у Волинській області.

"Якщо досі жителі міста сплачували за послугу теплопостачання 2193,64 грн за гігакалорію, то на період дії воєнного стану підприємство має можливість застосувати у цьогорічному опалювальному сезоні тариф для населення у розмірі 2159,03 грн.

Щодо гарячої води, то тут тариф знизиться зі 138,4 грн за кубічний метр до 136,17 грн. Дещо знизиться вартість опалення і для бюджетних установ – з 3995,16 грн до 3959,66 грн", – повідомив очільник міста.

Читати ще: Працівники мерії Володимира передали на потреби ЗСУ дводенний заробіток

Тарифи будуть застосовуватися з моменту переходу підприємства на спрощену систему оподаткування, відповідно до умов чинного законодавства.

Крім того, завдяки спрощеній системі оподаткування КП "Володимиртепло" сплачуватиме до місцевого бюджету 2% єдиного податку від свого доходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus