USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У Володимирі зловмисник вкрав на СТО зламаний бус

22 Серпня 2022 11:30
У п’ятницю, 19 серпня, до поліції Володимира надійшло повідомлення від співробітника СТО про викрадення транспортного засобу, який привезли на ремонт.

Невідомий у період часу з 6 до 9 ранку заволодів мікроавтобусом Volkswagen T4, що був припаркований на вулиці, та зник у невідомому напрямку, інформує поліція Волині.

Далеко заїхати зловмиснику не вдалося. Завдяки оперативним та злагодженим діям поліцейських його затримали. Цьому сприяло і несправне авто.

Зловмисником виявився 51-річний місцевий мешканець. Викрадене авто вилучили.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості внесли за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Нині триває досудове розслідування.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus