USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Володимирі визначилися із бюджетом на 2023 рік

15 Грудня 2022 09:50
14 грудня відбулося засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, на порядок денний якого було винесено 11 питань. Найголовніший проєкт рішення, який обговорили та погодили до розгляду сесії депутати Наталія Василець, Андрій Принда, Сергій Коба, Микола Савельєв та Олег Тимосевич, стосувався бюджету Володимирської міської територіальної громади на 2023 рік.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Начальник управління бюджету та фінансів Оксана Субицька ознайомила членів депутатської комісії з основними показниками проєкту бюджету на 2023 рік. Розмір загальних доходів, які передбачаються у наступному році, складає 654, 8 млн грн, з них 648, 2 млн – це власні доходи загального фонду, а 6,6 млн – власні доходи спеціального фонду. Найбільша частка доходів припадає на податок та збір на доходи фізичних осіб, що складає 87% у структурі дохідної частини загального фонду бюджету.

Щодо бюджетних видатків, то передбачається, що у наступному році їхній обсяг сягне 649,4 млн грн. Майже половину з них становить реверсна дотація, яку згідно з чинним законодавством місцевий бюджет поверне державному. У 2023 році розмір реверсної дотації Володимирської громади зросте у порівнянні з минулим роком у 16 разів і становитиме 305,7 млн грн.

Під час засідання комісії її члени детально розглянули статті видатків, які передбачені у проєкті бюджету, зробили деякі зауваження та внесли зміни, погодивши у підсумку його винесення на позачергову сесію міської ради.

Окрім цього, бюджетна комісія підтримала затвердження програми надання матеріальної допомоги для придбання житла учасникам бойових дій, внесення змін до програми безпеки дорожнього руху та безпеки громадян, погодження інвестиційної програми КП “Володимиртепло”, внесення змін та доповнень до програми економічного, соціального та культурного розвитку громади на 2023-2025 роки, затвердження нової редакції положення про конкурс на відзначення премією Володимирської міської ради “Успішний педагог” та утримались під час голосування за проєкт рішення, який передбачає відмову у перейменуванні вулиці Стемковського у селі Заріччя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus