USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Володимирі визначили переможця конкурсу на кращий проєкт реконструкції площі Героїв

15 Грудня 2022 21:24
Після перемоги України у війні у Володимирі розпочнуть реконструкцію площі Героїв.

Сьогодні на підсумковому засіданні конкурсної комісії її члени одностайно визначились із переможцями архітектурного конкурсу на кращу концепцію капітального ремонту площі Героїв, інформував міський голова Ігор Пальонка.

Перше місце посіла пропозиція під номером 230722 архітектурного бюро «Урбан промо» (м. Львів), друге місце – № 141121 від ТзОВ «Топ Гіп» (м.Рівне) та третє місце пропозиція № 161820 Вадима Милостюка з Дніпра.

Під час проєктування площі Героїв за основу буде братись концепція, що посіла перше місце, але при цьому можуть використовуватись окремі елементи із двох інших переможних пропозицій. Таким чином остаточний проєкт задовольнятиме усі поставлені вимоги.

«У проєкті концепції центральної площі передбачено демонтаж обеліска слава, відбудову дзвіниці костелу Іоакима та Анни, облаштування відпочинкових зелених зон, сухого фонтану та інших цікавих просторових рішень, які зроблять площу Героїв затишною, комфортною та естетично привабливою», – зазначив Пальонка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володимир Показати IP 15 Грудня 2022 22:48
Не забутьте лишити місце де будуть кричати вам "ГАНЬБА"!!!!!
Оленка Показати IP 16 Грудня 2022 12:01
Не робіть скверик з площі, там буде парад Перемоги над кацапами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus