USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

У Володимирі-Волинському за понад 12 млн відремонтують бігові доріжки стадіону

24 Квітня 2021 22:53
Стадіон міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», що на вулиці Драгоманова, 20 у Володимирі-Волинському, відремонтують.

Відкриті торги на платформі Prozorro для пошуку підрядника Володимир-Волинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» уже оголосив. Тендерні пропозиції прийматимуть до 26 квітня, коли й розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість капітального ремонту становить 12 198 541 гривню.

Ідеться, зокрема, про ремонт бігових доріжок спортивного ядра стадіону.

Роботи включатимуть демонтаж асфальтобетонного покриття, облаштування безшовного поліуретанового покриття Conipur SP, встановлення бетонних поребрикiв, стійок, нанесення горизонтальної розмітки фарбою, улаштування доріжок і майданчиків із бруківки, посів газону, оновлення секторів стрибків у довжину, штовхання ядра та диску, стрибків із жердиною, встановлення огорожі, облаштування дощової каналізації тощо.

Поліуретанове покриття має бути стійким до ультрафіолетового випромінювання і перепадів температури, придатним для ігрових видів спорту з м’ячем і мати чинний сертифікат Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій.

Ремонт хочуть завершити до 31 грудня 2022 року. Гарантійний термін становитиме 10 років.

Після завершення ремонту стадіон повинен відповідати вимогам п’ятої категорії Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій та бути готовим до проведення сертифікації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus