USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Володимирі-Волинському пожежник та військовий вдруге врятували з пожежі ту ж саму жінку

1 Березня 2021 15:08
28-го лютого у Володимирі-Волинському на вулиці Цинкаловського трапилася пожежа, у приміщенні палаючої будівлі була жінка. За збігом обставин неподалік опинилися пожежник та військовий, які швидко зреагували і врятували її.

Рятівниками були начальник караулу 7-ї ДПРЧ, старший лейтенант служби цивільного захисту Віталій Шило і також колишній рятувальник, а тепер начальник 2-ї зенітно-ракетної обслуги 1-ї зенітно-ракетної батареї 39-го ЗРП Віталій Крутій. Допоміг їм ще один чоловік, який опинився поряд, пише Буг.

До слова, хлопці мали вихідний і вирішили випити вдень разом кави. Але опинилися на варті людського життя і в цей день.

Пожежники розповіли журналістам, що ту ж жінку вони рятують не вперше. Постраждала була в стані алкогольного сп’яніння і, коли її знайшли, лежала на підлозі.

Чоловіки закликають жителів міста ставитися до свого життя відповідальніше. Адже часто вони ризикують життям власним, щоб врятувати ваше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пропоную Показати IP 1 Березня 2021 17:23
За проявлену мужність та героїзм ст.л-та Крутій призначити на посаду начальника протипожежної служби 14 омбр, а панченка відправити в 3 мб
Анонім до Пропоную Показати IP 2 Березня 2021 13:33
А тій жінці кєросинку нє разжигать, огонь нє разводить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus