USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

У Володимирі-Волинському хочуть створити туристично-інформаційний центр

23 Грудня 2020 19:27
У Володимирі-Волинському планують створити туристично-інформаційний центр, аби приваблювати туристів.

Як зазначають у міській раді, туристичної інформації про Володимир-Волинський у вільному доступі для туристів є дуже мало. Над її систематизацією потрібно працювати, пише БУГ.

ТІЦ виконуватиме функцію візит-центру, яка допоможе туристам зорієнтуватися щодо найцікавіших локацій та подій в древньому місті та громаді.

Про доцільність створення такого центру розповів міський голова Ігор Пальонка під час брифінгу.

«Я вже казав, що ми хочемо розробити нову структуру виконкому. Буде часткова оптимізація працівників. Але, оскільки місто має хороший потенціал туризму, то дві-три людини мають працювати у ТІЦ над розробкою туристичних маршрутів, концепцій. Якщо депутати підтримають, то це будемо впроваджувати», – сказав Пальонка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus