USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

У Володимирі відремонтують вулицю та аварійний з’їзд

30 Серпня 2022 07:08
У місті проведуть поточні ремонти на вулиці Огієнка та на з’їзді з вулиці Луцької до житлових будинків №№ 156, 158.

Тендери на аварійно-відновлювальні роботи оголосило управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради.

Вартість поточного ремонту вулиці Огієнка оцінили в 1,43 мільйона гривень. Натомість очікувана вартість ремонту з’їзду з вулиці Луцької до житлових будинків №№ 156, 158 становить 839 тисяч гривень.

На вулиці Огієнка проведуть наступні роботи: заміну бортових каменів, перекладання горловин цегляних колодязів, улаштування покриттів із гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей, планування площ, заміну дорожніх знаків.

Своєю чергою, на вулиці Луцькій запланували звалювання сухостійних дерев, корчування пнів, улаштування проїзду з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші та облаштування тротуарів із бруківки.

Під час виконання цих робіт підрядники мають передбачити заходи з захисту довкілля, зокрема не допускати розливу нафтопродуктів і складування сміття в несанкціонованих місцях.

Ремонти в місті мають закінчити до 25 грудня поточного року.

Нагадаємо, до кінця року у Володимирі також планують провести поточний ремонт вулиці Річинського. Очікувана вартість ремонту – 2 863 648 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus