USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

У Володимирі відкрили ветеранський простір «ВетеранХаб»

8 Квітня 2024 20:07
У Володимирі в приміщенні на вул. І. Франка облаштували затишний простір «ВетеранХаб», де готові допомогти, вислухати та підтримати учасників бойових дій, їхні родини та членів сімей загиблих Героїв. Здійснити це вдалося спільними зусиллями міської влади, спонсорів та учасників ГО.

Про це повідомив мер Ігор Пальонка.

Щодня з понеділка по п’ятницю у хабі прийматиме радник міського голови з питань ветеранської політики та психолог за попереднім записом.

«Сьогодні з приємністю побував на офіційному відкритті «ВетеранХабу», долучившись до збору книжок для їхньої бібліотеки.

Упевнений, що цей простір, де панує особлива атмосфера, стане затишним місцем для ветеранів та їхніх сімей.

Поспілкувався принагідно з учасниками організації, яких наразі налічується близько 30-ти членів, повідомивши, що уже проводиться тендер на визначення фірми, яка здійснюватиме будівництво реабілітаційного центру для військовослужбовців. Його плануємо збудувати до кінця цього року.

Підкреслю, що підтримка військових, ветеранів, членів родин загиблих захисників – наразі один з наших пріоритетних напрямів», – повідомив мер.

Читати ще: «Звертатися по допомогу – нормально і потрібно», – координаторка простору для ветеранів та їхніх родин «Плюс Плюс ++» у Луцьку

Звертатись до хабу можна за номером телефону 063 425 6778.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 8 Квітня 2024 21:36
шо то є таке ХАБ, шо то означає, і з якої то мови взято

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus