USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

У Володимирі відбудеться патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

Сьогодні 16:44
У Володимирі стартувала реєстрація на участь у щорічному забігу пам’яті загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Це щорічна патріотична традиція вшанування пам’яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни, приурочена до 29-го серпня – Дня пам’яті захисників України.

Про це інформує Володимир Хаб.

Під час участі у забігу є можливість пробігти за тих, хто загинув, захищаючи нас від війни, подякувати та підтримати близьких наших Героїв. Цей захід покликаний формувати національно-патріотичну свідомість громадян України, об’єднувати ветеранів та діючих військовослужбовців, службовців сектору безпеки та оборони України, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, вшанування пам’яті Героїв.

Читати ще: У Луцьку відбудеться щорічний патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

Цьогорічний пробіг відбудеться 31 серпня у Володимирі в парку «Слов’янський».

Заявки для участі у забігу приймаються до 23:59 28 серпня 2024 року за посиланням.

Видача стартових номерів на місці проведення забігу 31 серпня з 08:00 по 09:15.

Кожен учасник забігу може пробігти обрану ним дистанцію (2 км, 5 км або 10 км) із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за територіальну цілісність України у період з 2014 по 2024 роки та поділитися життєписом Героя з тегами #БіжуЗаГероя_2024 та #забіг2024 у соціальних мережах.

Зауважмо, волиняни активно беруть участь у патріотичній традиції. Так, лише у 2023 році у забігу взяли участь понад 400 волинян. Під час заходу всі охочі могли пожертвувати гроші на потреби ЗСУ. Як результат, вдалося зібрати понад 5 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus