USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

У Володимирі-Волинському та Нововолинську хочуть створити урбаністичні зони

8 Березня 2018 11:52
У місті гірників є до десяти локацій, одна з яких у майбутньому може стати урбаністичним майданчиком для відпочинку та дозвілля місцевих жителів. Зокрема, це - пагорб на 5-му мікрорайоні, де раніше розташовувався корабель, але після пожежі територію очистили й вона пустує. Заростає чагарниками і так званий «козлячий парк», інформують у прес-службі народного депутата Ігоря Гузя, який днями працював в окрузі.

Також парламентар разом із активістами та депутатами Нововолинська оглянули кілька скверів у центрі міста - біля ЗОШ №4 ім. Т.Г.Шевченка, за Палацом культури, а також біля місцевої бібліотеки і сквер у мікрорайоні Шахтарському, який місцеві жителі ще називають «п'ятачком».

Плануючи спільно, як модернізувати, облагородити окремі території, депутат велику увагу приділив міському озеру. До слова, неподалік цієї водойми за ініціативи Ігоря Гузя за кошти держсубвенції встановлять майданчик.

Після цього обранець оглянув території біля ДНЗ №№ 7 та 8 у Володимирі-Волинському, а ще - закинуту браму на вул. Франка, підвищення на перетині вул. Ковельської та Драгоманова, а також парк біля військового містечка.



Цього ж дня Ігор Гузь зустрівся із активом Нововолинська. Він розповів, що спільно з міською владою напрацьовують перелік об’єктів, на які будуть витрачені державні кошти. Загалом в округ у 2018 році парламентар планує залучити 30 мільйонів гривень, з них 9 мільйонів будуть витрачені на потреби жителів міста гірників.

«Моя команда готова з вами обговорити всі цікаві пропозиції, щоб профінансувати їх з держбюджету. Плануємо й надалі розвивати спортивну та дитячу інфраструктуру: футбольні й волейбольні поля, дитмайданчики. Як і обіцяли, цьогоріч виділимо додатково кошти на облаштування майданчика «Спортикус» на 5-му мікрорайоні. Ще одну зону в Нововолинську зробимо урбаністичною, сучасною, так би мовити «маленьким амстердамом». Цим хочемо показати, що важливо не тільки поставити в парку ліхтарі і викласти бруківку, а зробити щось значно цікавіше», - підсумував обранець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 8 Березня 2018 12:00
То буде хорошо. Я радуюся, панове

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus