USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

У Володимирі розпочали ямковий ремонт доріг

15 Березня 2023 23:25
Поліпшення погодних умов, яке принесло весняне потепління, сприяє роботам з благоустрою, які нині активно виконують комунальні служби Володимира. У районі залізничного вокзалу, а саме на вулиці Привокзальній, 14 березня розпочали асфальтувати найбільш аварійну ділянку дороги, що досі була всіяна ямами та вибоїнами.

Про це повідомили в міській раді Володимира.

Як розповів заступник начальника управління інфраструктури Сергій Мамалига, слідом за вулицею Привокзальною ямковий ремонт буде виконано на вулицях Князя Олега, Шухевича, Пилипа Орлика та 51-ї бригади. Через усі ці вулиці пролягає дорога, якою об’їжджає місто великогабаритний транспорт, що прямує з Луцька до Ковеля. Саме тому дорожнє полотно у вкрай поганому стані.
Окрім цього, тривають роботи з часткового облаштування доріжки бруківкою на вулиці Ковельській протяжністю 85 метрів.

Читати ще: У Луцьку стартував аварійний ямковий ремонт доріг

Загалом цього року в громаді буде проведено ремонт близько 18 вулиць та п’яти прибудинкових територій, заплановано облаштування бруківкою тротуарів на Ковельській та Зимнівській.

Нині по багатьох об’єктах проводять тендери та укладають договори. Більшість робіт розпочнуть за сприятливих погодних умов у квітні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus