USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У Володимирі ремонтують дороги і двори, у садочку розширюють укриття

21 Серпня 2023 15:03
Перший заступник Володимирського міського голови Ярослав Матвійчук перевірив хід робіт на кількох об’єктах міської інфраструктури.

Про це повідомили у міськраді.

Підходить до фіналу асфальтування вулиці Івана Богуна. Виконавцем є ТзОВ «Луцька дорожна пересувна механізована колона».

Після заміни комунікацій працівниками ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» уже прокладено перший шар асфальту на вулиці Сагайдачного на відтинку дороги від Незалежності до Шпитальної.

Завершується термомодернізація дошкільних навчальних закладів, у ЗДО № 7 уже оновлено фасад. Розширюються укриття у садочках, аби більша кількість дітей могла їх відвідувати. Із цією метою з місцевого бюджету виділено 2, 2 мільйона гривень.

У місті ремонтують двори. На вулиці Поліської Січі, 49, 51 роботи виконує ПП «РОСТРАНС».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 21 Серпня 2023 16:38
Вміють деребанити гроші на ремонти воєнний час

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus