USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Володимирі провели в останню путь загиблого Героя Олександра Свися

5 Жовтня 2023 16:43
5 жовтня попрощалися і загиблим на війні захисником із села Льотниче Зимнівської громади 41-річним військовослужбовцем Олександром Свисем, який віддав життя, захищаючи рідну державу.

Вранці о 9:30 кортеж із тілом загиблого провезли з Володимира до села Льотниче Зимнівської громади, до домівки Героя, пише БУГ.

Згодом у Юріївській церкві відслужили панахиду за загиблим. Зустрічали Героя із почестями та квітами під звуки військового оркестру. Попрощатися із захисником прийшли рідні, друзі, колеги, волонтери, бойові побратими та небайдужі мешканці міста. Поховали Героя на кладовищі у селі Овлочин Оваднівської громади.

Нагадаємо, загинув 41-річний солдат-навідник Олександр Свись ще 23 липня цього року в Пологівському районі Запорізької області під час виконання бойових завдань. 30 вересня тіло військовослужбовця було упізнано і лише через понад два місяці його привезли додому. Без батька залишились дві доньки.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus