USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Володимирі попрощалися з загиблим матросом Михайлом Степанюком

17 Червня 2024 08:44
16 червня громада Володимира провела в останню дорогу іще одного полеглого земляка – матроса Михайла Степанюка.

Про це повідомили в міській раді.

45-річний Михайло Степанюк назавжди повернувся додому в рідний Володимир після трьох місяців нестерпної невідомості, у якій довелося перебувати упродовж цього часу його мамі та сестрі.

З 27 березня 2024 року матрос, який виконував бойове завдання на Херсонщині, вважався зниклим безвісти. І лише нещодавно його загибель підтвердилася за результатом ДНК-експертизи.
Попрощатися з полеглим захисником до собору Святого Юрія Переможця, де відбувався чин похорону, прийшли його рідні, друзі, побратими, представники міської влади, небайдужі містяни. Зі скорботним словом виступив отець Євген. Співчуття згорьованій родині від імені усієї громади висловив міський голова Ігор Пальонка.
Поховали Михайла Степанюка під звуки військового оркестру на Алеї Слави, що на Федорівському кладовищі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus