USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Володимирі під час урочистостей нагородили військовослужбовців

2 Жовтня 2023 13:54
1 жовтня у Володимирі у парку «Слов’янський» відбувся благодійний захід «Козацькому роду нема переводу», офіційна частина якого розпочалась із нагородження військовослужбовців.

Про це повідомили в міській раді.

Міський голова Ігор Пальонка подякував військовослужбовцям, які уже 8 років боронять територіальну цілісність нашої держави, а з початку повномасштабного вторгнення щодня проявляють героїзм, стійкість духу та прагнення перемогти ворога.

«Саме завдяки вам, дорогі воїни, сьогодні ми маємо можливість стояти на цій сцені та проводити благодійні заходи», – наголосив очільник громади.
Читати ще: Учні Волинського військового ліцею вперше прийняли клятву воїна Сил спеціальних операцій

За мужність, патріотизм, сумлінне виконання службових обов’язків у відстоюванні державного суверенітету і цілісності країни і з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України подяку міського голови вручено:

учасникам бойових дій – Наталії Микиті, Сергію Лященку, Михайлу Шушняку,

інспекторам прикордонної служби «Амбуків» – Наталії Троцюк, Петру Ключуку,

військовослужбовцям Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – Анні Чижевській, Юрію Кабаку, Валентину Дрейчану, Івану Ліхогубу, Віктору Філіппову,

членам добровольчого формування Володимир-Волинської міської територіальної громади № 1 – Андрію Байді, Володимиру Борейку, Олегу Венгеру, Вячеславу Гнатюку, Дмитру Галуну, Степану Королюку, Миколі Королюку, Володимиру Павлусю, Роману Усачуку.

Також низку нагород передали на передову для військовослужбовців 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, 39-го зенітного ракетного полку та 55 батальйону 100 бригади ТрО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus