USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Володимирі під час книжкового ярмарку зібрали 20 тисяч на дрон для військових

17 Жовтня 2023 20:49
У Володимирі на Валах Городища 16 жовтня відбувся благодійний книжковий ярмарок «Книга за життя».

Про це інформує БУГ.

Зустрічали гостей ярмарку музичними ритмами осені від місцевого інструментального ансамблю «Секвенція». Цікаві історії розповідав Андрій Павляшик. Окрім придбання самих книг та виробів хендмейду від місцевих майстрів-рукотворів, всі охочі могли взяти участь у майстер-класі з виготовлення свічки із вощини від Тетяни Пяткіної.
Також відвідувачів частували смачною курятиною від Володимир-Волинської птахофабрики, пловом і гарячими коктейлями, які готував Історико-культурний заповідник «Стародавній Володимир», а особливої атмосфери додали посиденьки біля вогнища з українськими піснями.

Незважаючи на прохолодну погоду, організаторам вдалося згуртувати людей та зібрати понад 20 тисяч гривень, які передадуть волонтеру Андрію Дячуку для закупівлі дрона нашим бійцям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus