USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Володимирі перейменували міську раду

4 Червня 2022 16:42
Після перейменування міста у Володимирі вирішили перейменувати міську раду з Володимир-Волинської на Володимирську.

Відповідне рішення прийняли на сесії 3 червня. За перейменування проголосували 27 депутатів, пише БУГ.

Згідно з рішенням, Володимир-Волинську міську раду перейменували у Володимирську міську раду. Виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради офіційно називатиметься Виконавчий комітет Володимирської міської ради.

В зв’язку з цим міському голові Ігорю Пальонці необхідно забезпечити державну реєстрацію внесення змін до відомостей про юридичну особу, згідно п. 1 цього рішення та до інших рішень, де в тексті рішень та додатків до них слова «Володимир-Волинський» в усіх відмінках читати «Володимир» у відповідних відмінках, «Володимир-Волинська міська рада» замінити на назву «Володимирська міська рада».
Також мають внести зміни до Статуту територіальної громади міста Володимир-Волинський та розпорядчих документів міської ради, що стосується символіки у зв’язку з перейменуванням міста.

Керівники виконавчих органів міської ради, що мають статус юридичної особи, керівники комунальних підприємств, установ, закладів, засновником яких є міська рада чи її виконавчий комітет необхідно внести зміни до відомостей про юридичну особу та виготовити нові печатки, штампи і вивіски на заміну існуючих.

Іншим підприємствам, закладам, установам, організаціям всіх форм власності, фізичним особам – підприємцям, які зареєстровані та вчиняють свою діяльність на території міста Володимир, рекомендують привести у відповідність, у зв’язку із перейменуванням міста, власні документи, вивіски, печатки тощо, в установленому законодавством порядку.

У жовтні 2021 року депутати Володимира проголосували за перейменування міста, яке ініціював народний депутат Ігор Гузь. Згодом ініціативу підтримала Волинська обласна рада.

Верховна Рада наприкінці року перейменувала Володимир

Знайшлися навіть ті, хто подав до суду, за нібито порушення процедури при перейменуванні Володимира. Але суд підтвердив законність рішення міської ради.

Слідом за Володимиром, депутати Володимир-Волинської районної, а згодом і Волинської ради підтримали рішення про перейменування району на Володимирський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus