USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

У Володимирі на одній із вулиць оновлять дорожнє покриття

16 Жовтня 2022 22:21
Управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради оголосило тендер на поточний ремонт вулиці Привокзальної у Володимирі. Роботи мають закінчити до 30 листопада поточного року.

Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 20 жовтня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Привокзальної у Володимирі – 196 тисяч гривень.

Роботи, відповідно до тендерної документації, включатимуть ямковий ремонт асфальтобетонного покриття доріг, знімання асфальтобетонних покриттів доріг окремими місцями за допомогою машин для холодного фрезерування, навантаження та перевезення асфальтогрануляту, розливання бітумної емульсії, улаштування вирівнювального шару та покриття з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші тощо.

Гарантійний термін на виконані роботи буде становити один рік.

Нагадаємо, у Володимирі також проведуть поточні ремонти на вулиці Огієнка та на з’їзді з вулиці Луцької до житлових будинків №№ 156, 158.

Як ми писали, у місті майже рік тому обвалилася будівля відомої «аптеки Бражнікова». Там були розташовані два магазини на першому поверсі та три квартири на другому поверсі (з них – одна житлова). Споруду досі не відремонтували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus