USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Володимирі на базі початкової школи створять гімназію

19 Травня 2023 18:31
У Володимирі поруч зі спортивним ліцеєм створять гімназію Володимирської міської ради, де навчатиметься початкова та середня ланка школярів.

Відповідне рішення прийняли депутати на черговій сесії Володимирської міської ради 19 травня, пише БУГ.

На засідання прийшли батьки, деякі навіть з дітьми. Питання викликало бурхливе обговорення у депутатів. У результаті 21 місцевий обранець з 32 присутніх проголосував «За».

Рішення передбачає:

Створити юридичну особу – гімназію Володимирської міської ради.

Включити гімназію Володимирської міської ради в мережу закладів загальної середньої освіти Володимир-Волинської міської територіальної громади.

Затвердити Статут гімназії Володимирської міської ради. Визначити місце розташування за адресою: вул. Андрія Войнаровського, буд.1 м. Володимир, Волинська область, 44700.

Раніше Центр освіти у Володимирі перепрофільовують у спортивний ліцей. Тож виникло питання, куди діватися дітям, які не мають спортивних здібностей. Цю проблему озвучували батьки на зборах. В зв'язку з цим і вирішили створити гімназію Володимирської міської ради № 7.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus