USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.55
  • PLN 10.55 10.70

У Володимирі – конкурс на кращу страву з гарбуза

26 Жовтня 2021 07:40
Культурно-мистецький центр оголошує фотоконкурс «На найкреативнішу подачу страви з гарбуза», який проходитиме у соціальних мережах «Інстаграм» та «Фейсбук» до 1 листопада.

Про це повідомляють на вебсайті Володимир-Волинської міськради.

«Осінь називають найбільш щедрою порою року. І не дивно, адже це час збору врожаю овочів, фруктів та зернових. І саме на завершення осіннього сезону «ходить гарбуз по городу». З цього чудо-овоча можна приготувати різноманітні страви, які прикрасять стіл з будь-якої нагоди. Цього року з нагоди завершення сезону врожаю культурно-мистецький центр оголошує конкурс «На найкреативнішу подачу страви з гарбуза»», – йдеться на сторінці КМЦ у Фейсбуці.

Для участі у конкурсі потрібно опублікувати допис із рецептом страви та світлинами готової страви та фото автора страви на своїй сторінці в «Інстаграм» (позначивши @kmc.vv) та на сторінці культурно-мистецького центру у «Фейсбук». Переможця оберуть 1 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus