USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Володимирі через борг сусідки мешканці багатоповерхівки залишилися без газу

19 Червня 2024 09:35
Жителі дев’ятиповерхового будинку на вулиці Ковельській у Володимирі страждають через відключення газу. Причина – свідома несплата боргу однією мешканкою із квартири № 53.

Про відключення повідомив мешканець будинку, відомий у місті діяч, Володимир Музиченко, пише Буг.

«Вчора голова нашого ЖБК підписав акт припинення подачі газу в трикімнатні квартири 2-го під’їзду нашого будинку. Газ у квартири не подається. Зараз ми не маємо можливості приготувати собі їжу», – йдеться у повідомленні.

Причина відключення – свідома несплата за газ мешканцями квартири № 53. Власниця заявила, що не бажає платити за комунальні послуги, «бо їй не відомо в які офшори йдуть гроші».

Читати ще: Показник лічильника зріс на тисячу кубів після перевірки: жителька Володимира судиться з газовиками за борги

Через це страждають люди, які сумлінно сплачують за спожитий газ.

Адміністрація газорозподільчої компанії позбавила мешканців життєво необхідних ресурсів для розв’язання питання заборгованості в одній з квартир. Офіційною підставою відключення газу зазначили відсутність акту про виконання робіт по щорічній перевірці вентиляційних каналів.

Володимир Музиченко зазначив, що 17 червня звертався з цього приводу до міського голови Ігоря Пальонки. Проте станом на ранок 18 червня газ так і не з’явився.

До слова, серед жителів під’їзду – самотня 90-річна жінка.

Як повідомили у Волинській філії «Газмережі» під час проведення планових робіт із технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж 17 червня фахівці виявили порушення «Правил безпеки системи газопостачання» у багатоповерхівці на вул. Ковельська, 138/2.

«У будинку на 68 квартир спеціалісти відключили від газопостачання 8 квартир. Виявили відсутність тяги в вентиляційних каналах трьох кухонь квартир, – розповів начальник відділу технічного обслуговування Волинської філії «Газмережі» Роман Шабала. – Відсутність тяги у вентиляційних каналах загрожує життю та здоров’ю споживачів, оскільки продукти згоряння природного газу не видаляються через вентиляційний канал, а це може призвести до удушення мешканців.

Якщо акти від спеціалізованих організацій на періодичну повірку ДВК (димовентиляційних каналів) люди нададуть, усунуть порушення, тоді відновимо одразу газопостачання до квартир».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus