USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

У Володимирі 29-річний чоловік, погрожуючи пістолетом, вимагав гроші у продавця на ринку

Сьогодні 15:05
Подія трапилася учора в передобідню пору у Володимирі. Чоловік, посеред вулиці, погрожуючи пістолетом, вимагав у заявника гроші після чого зник з місця події. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій, вчинений в умовах воєнного стану.

Про це повідомляє поліція Волині.

40-річний місцевий житель повідомив про злочин. Повідомляють, що потерпілий був продавцем на місцевому ринку. На місце невідкладно виїхали поліцейські, зібрали усю необхідну інформацію та по гарячих слідах оперативники спіймали зловмисника. Ним виявився 29-річний житель Володимира, раніше судимий за скоєння корисливого злочину. Зброю вилучили.

Читати ще: Загинув 56-річний лучанин: деталі смертельної ДТП у Луцькому районі

Слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus