USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.74

У районі на Волині за 17 млн облаштують дорогу

18 Грудня 2021 19:26
У Володимир-Волинському районі здійснять поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення С030137 Зимне–Горичів. Відремонтують ділянку 1,3-3,76 кілометра траси.

Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» оголосило торги для пошуку підрядника. Тендерні пропозиції прийматимуть до 20 грудня цього року. Аукціон, своєю чергою, розпочнеться 24 січня 2022 року.

Вартість поточного середнього ремонту дороги Зимне–Горичів оцінили у 17,225 мільйона гривень.

Роботи, відповідно до технічного завдання, що міститься в тендерній документації, включатимуть розламування наявного асфальтобетонного покриття, обрубування країв основи, розробку ґрунту, встановлення бортових каменів, влаштування вирівнювального шару дорожнього одягу, профілювання щебеневих доріг, укладання щебеневих основ, улаштування асфальтобетонного покриття із гарячої щільної асфальтобетонної суміші, ущільнення асфальтобетонного шару, планування та укріплення узбіч, улаштування пандусів, облаштування автостоянки, влаштування тротуару та посадкового майданчика, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків і напрямних стовпчиків.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, асфальтобетонного заводу, з якого на об’єкт поставлятимуть асфальт, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, фінансової спроможності.

Поточний середній ремонт автошляху у Володимир-Волинському районі хочуть завершити до 31 грудня 2022 року.

Нагадаємо, у Волинській області запланували також поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення С031204 М-19–Синове–Підсинівка на ділянці від початку траси до 5,9 кілометра (колишній Старовижівський район). На ці роботи витратять до 34 мільйонів гривень.

Також Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області оголосила тендер на ремонт дороги Крупа–М-19 вартістю майже 46 мільйонів гривень.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus