USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

У водах Перу вантажне судно зіткнулося з пасажирським човном: загинули 14 людей

31 Серпня 2021 12:50
У річці Хуаллага в північно-перуанському районі Юрімагуас зіткнулися два судна. Загинули 14 людей.

Про це пише УНН з посиланням на «Сіньхуа».

Аварія сталася у неділю, 29 серпня, в амазонському регіоні Лорето, коли човен, який перевозив близько 80 осіб, у тому числі 20 дітей, із Санта -Марії до Юрімагуаса, був збитий біля порту Замора вантажним судном з нафтою, яке було частиною конвою. В результаті чого пасажирський човен розірвався надвоє і потонув.

«Ще 14 людей вважаються зниклими безвісти. Зараз елітна група військовослужбовців ВМС знаходиться в пошуках річки Хуаллага», – сказав міністр оборони Вальтер Айала.

Посадовець додав, що водії суден були затримані, щоб прокуратура могла взяти їхні заяви та визначити, чи були якісь порушення.

Згідно з повідомленням ВМС Перу, врятовано щонайменше 60 людей, ще 14 пропали безвісти, а шестеро пасажирів, які отримали травми, були доставлені в місцеву клініку для лікування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus