USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

У ВНУ відзначили тиждень факультету педагогічної освіти та соціальної роботи

Сьогодні 20:22
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки урочисто відзначили Тиждень факультету педагогічної освіти та соціальної роботи. 3 жовтня 2024 року факультет зібрав викладачів, студентів і гостей на святковий захід, приурочений до Дня працівників освіти та Дня факультету. Відбулися урочисті гостини «Ювілей поколінь: спогади, горизонти майбутнього». На заході були присутні декан Володимир Антонюк, викладачі та студенти.

Про це повідомляє пресслужба вишу.
«Шановні гості, я радий вітати вас у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. Наш факультет має довгу та багату історію, але його суть завжди полягала не лише в назві, а насамперед у людях – студентах і викладачах. Особливо приємно, що сьогодні на нашу зустріч завітали ті викладачі, які впродовж багатьох років працювали з нами. Я висловлюю щиру подяку випускникам і ветеранам праці, які готові поділитися своїми спогадами та досвідом», – привітав гостей декан факультету педагогічної освіти та соціальної роботи Володимир Антонюк.
Читати ще: Луцький виш – бронзовий призер загальнокомандної першості літньої Універсіади України

Упродовж заходу панувала тепла та дружня атмосфера. Викладачі та випускники ділилися не тільки професійними спогадами, а й історіями з особистого життя, які викликали щирі усмішки. Зокрема, було згадано про ті зміни, які відбулися в освітньому процесі за останні роки, але також підкреслювалася незмінна важливість педагогічної місії – виховання нового покоління свідомих і відповідальних громадян.
Особливу увагу приділили здобувачам освіти. Першокурсники розповіли про свої враження від навчання, а старшокурсники поділилися цінними порадами щодо того, як максимально ефективно використовувати час в університеті: брати активну участь у наукових гуртках, громадських ініціативах, а також не боятися звертатися до викладачів за допомогою.

Наприкінці студенти привітали викладачів піснею та провели майстерклас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus