USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У ВНУ підбили підсумки літньої математичної школи

10 Червня 2024 15:34
На факультеті інформаційних технологій і математики підбили підсумки літньої математичної школи, організованої ВНУ імені Лесі Українки та Волинською обласною Малою академією наук.

Юних математиків-манівців із закінченням навчання прийшла привітати проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, повідомляє пресслужба вишу.

«Я сподіваюся, що ці кілька днів минули для вас продуктивно і ви почерпнули для себе багато нового. Ваше прагнення навчатися влітку говорить про те, що ви хочете вибудувати свій світогляд, цінності. І це важливо. Усе те, що ви вкладете в себе зараз, допоможе вам у майбутньому і принесе результат. Запрошуємо до нас на інші заходи. Хай навчання завжди приносить вам задоволення», – звернулася до учасників школи проректор.
Читати ще: «Літо з наукою»: ВНУ і Мала академія наук провели серію інтенсивів для юних науковців

За словами доцента кафедри теорії функцій та методики навчання математики, керівниці заочної форми секції математики МАН Ніни Падалко усі математичні лайфхаки, які розглядали під час літньої школи, допоможуть у подальшому навчанні, під час здачі НМТ.
На завершення учасникам літньої школи вручили сертифікати, які стануть у пригоді при вступі до Університету імені Лесі Українки та написанні мотиваційних листів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus