USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

У військових вкрали три тонни продуктів: ДБР знайшло підпільний склад

4 Квітня 2023 11:39
Державне бюро розслідувань виявило вже другий підпільний склад з краденими продуктами, які призначалися для військових ЗСУ.

Про це пише УП з посиланням на ДБР.

«Працівники ДБР виявили ще один склад на Дніпропетровщині, в якому зловмисники ховали крадену продукцію: згущене молоко, консервовані фрукти та овочі, крупи, макарони, соки, тушковані та інші продукти загальною вагою близько трьох тонн», – йдеться в повідомленні.

У межах розслідування за ч. 4 ст. 191 КК України (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) повідомили про підозру головному бухгалтеру логістичного центру, трьом експедиторам, завідувачу складу та головному менеджеру.

Читати ще: Вкрали понад 100 млн грн. на харчуваня українських військових: СБУ викрила посадовців Міноборони

Наразі ДБР встановлює повне коло осіб, причетних до схеми.
Повідомляють, що частину вилучених продуктів уже передали військовим, решта надійде до військових частин після завершення необхідних експертиз.
У ДБР нагадали, що в січні 2023 року працівники бюро викрили організовану групу, яка привласнювала та перепродувала харчові продукти, що призначалися для Збройних сил України. Тоді на Дніпропетровщині провели майже 70 обшуків, у результаті яких вилучили понад 30 тисяч банок тушкованої продукції вагою понад сім тонн, яка вже була готова для перепродажу, а також майже 4 млн грн готівкою в різній валюті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
юрій миколайович Показати IP 4 Квітня 2023 12:16
кому война а кому мать родна ні стада ні совісті.
Ва Показати IP 4 Квітня 2023 12:51
Якби розстріляли пару злодіїв щоб всі бачили таког не було б а так крадуть безкарно то є подонки котрі беруть приклад з них
Анонім до Ва Показати IP 4 Квітня 2023 15:39
Якби працювали закони.та працювали закони військового часу -то можна було б на щось надіятсь! риба .... з голови.
Хе Показати IP 4 Квітня 2023 16:36
А в Луцьку все спокійно, ніхто нічого не краде?
Татьяна Показати IP 4 Квітня 2023 17:49
ну и что, воровали, воруют и будут воровать, у нас страна коррупционеров и воров!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus