USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

У Вінницькій області викрили шість нелегальних горілчаних цехів

4 Листопада 2020 07:40
Співробітники Служби безпеки України викрили масштабне виробництво і мережу збуту контрафактної підакцизної алкогольної продукції.

Про це повідомляють на сайті спецслужби, пише Корреспондент.net.

За даними слідства, організатором незаконного бізнесу став житель Вінниці і дев’ять його спільників. Злочинці організовували підпільні цехи на території своїх домоволодінь, при цьому товар вироблявся в антисанітарних умовах з невідомої речовини. Виготовлену продукцію ділки реалізовували через власний сайт під виглядом елітних алкогольних брендів.

За добу на підпільних «підприємствах» злочинці виготовляли близько двох тонн контрафактної продукції, щомісяця отримуючи дохід майже 10 млн гривень.
Під час 15 обшуків у шахраїв вилучили понад 30 тонн розфасованого в пляшки підробленого алкоголю і ще 22 тонни спирту. Орієнтовна вартість вилученого алкоголю становить майже 10 млн гривень.

Порушено кримінальну справу за статтями про незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, а також шахрайство у великих розмірах (ч. 1, 2 ст. 204, ч. 3 ст. 190).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus