USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.75

У Відні продовжили безкоштовний проїзд для українців до кінця вересня

1 Липня 2022 16:03
Українці, які прибули до Відня, рятуючись від війни, можуть до кінця вересня безкоштовно користуватися громадським транспортом міста.

Про це пише Укрінформ.

«Люди, які були змушені через війну залишити Україну, можуть користуватися всім громадським транспортом безкоштовно та без квитка до кінця вересня. У разі перевірки квитків достатньо пред’явити посвідчення особи», – йдеться у повідомленні.

Раніше безкоштовний проїзд для вимушених переселенців з України був продовжений до кінця червня.

Читати ще: В одному з польських міст повертають безплатний проїзд для українців до кінця літа

Як повідомляли, українці, які прибули до Австрії, рятуючись від війни, також мають право безкоштовно користуватися потягами австрійської державної залізниці (ÖBB) з квитком «Not-Ticket Ukraine». Квиток можна отримати безпосередньо в поїзді у співробітників або в касах ÖBB на вокзалах. Для отримання квитка необхідно надати для сканування ім’я та номер паспорта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus