USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Венеції обмежили чисельність туристичних груп і заборонили гучномовці

2 Червня 2024 23:02
У Венеції в суботу, 1 червня, почали діяти нові правила для туристів, згідно з якими заборонено використання гучномовців та обмежено розмір туристичних груп до 25 осіб.

Про це інформує ВВС.

За словами чиновників, ці заходи були запроваджені, щоб обмежити вплив надмірного туризму на місто.

Надмірний туризм вважається однією з найактуальніших проблем Венеції, населення якої становить близько 250 000 осіб. У 2019 році місто відвідало понад 13 мільйонів туристів. Відтоді кількість відвідувачів зменшилася, але очікується, що в найближчі роки вона перевищить допандемічний рівень.

Читати ще: В Японії закриють вид на Фудзіяму через наплив туристів

За даними громадської асоціації Ocio, яка відстежує житловий фонд міста, в історичному кварталі є близько 49 000 ліжко-місць для оренди туристами – більше, ніж доступно для мешканців міста.

Раніше Венеція запровадила одноденний збір для відвідувачів міста з метою контролю за туризмом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus